Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xtrainer/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
XTRAINER - Εσωτερικός Κανονισμός

Εσωτερικός Κανονισμός

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο εσωτερικός κανονισµός λειτουργίας έχει καταρτιστεί για να διασφαλιστεί η οµαλή λειτουργία του γυμναστηρίου και η δική σας σωµατική, ψυχική και πνευματική ασφάλεια όπως άλλωστε υποχρεούμαστε από το νόµο.

Κανονισμοί Εγγράφων
 1. Η εγγραφή στο Γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους άνω των 18 ετών ,για την εγγραφή ανηλίκου είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία του κηδεμόνα και η υπογραφή από αυτόν Υπεύθυνης Δήλωσης συγκατάθεσης για την εγγραφή του προστατευόμενου μέλους (γονική μέριμνα).
 2. Κάθε μέλος υποχρεούται εντός τριών ημερών από την ημερομηνία εγγραφής, να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο, που να βεβαιώνει πως επιτρέπεται η σωματική του άσκηση. Η βεβαίωση αυτή, ανανεώνεται κάθε 12 μήνες. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της βεβαίωσης, το γυμναστήριο δικαιούται να μην επιτρέπει την είσοδο στο μέλος μέχρι την προσκόμιση της βεβαίωσης.
 3. Απαγορεύεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στους χώρους άσκησης του γυμναστηρίου ακόμη και αν συνοδεύονται. Για παιδιά άνω των 12 ετών θα πρέπει ο κηδεμόνας να παρέχει στο γυμναστήριο έγγραφη έγκριση και το πιστοποιητικό ικανότητας για συμμετοχή στο μάθημα της γυμναστικής του σχολικού γιατρού.
 4. Αποτελεί ευθύνη των μελών του γυμναστηρίου να πληροφορήσουν του υπεύθυνο γυμναστή του σχετικά με ιατρικά προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζουν και να συμμορφωθούν με την πολιτική του.
Κανονισμοί Οικονομικών- Συνδρομών- Κρατήσεων
 1. Τα μέλη του γυμναστηρίου μπορούν να ενημερωθούν μόνον από τη reception και τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων σχετικά με τις παροχές, τα προγράμματα και τον τιμοκατάλογο του γυμναστηρίου.
 2. Η συνδρομή ή το πακέτο συνεδριών προκαταβάλλεται και πληρώνεται πριν την έναρξη της άσκησης.
 3. Το γυμναστήριο δεν θα αναπληρώσει τις ηµέρες που δεν κάνατε χρήση της συνδρομή σας(πάγωµα συνδρομής) για προσωπικούς σας λόγους (πχ.άδειες εορτών,ασθένειες κλπ.)
 4. Oι εκπτώσεις στις οικογενειακές και οµαδικές συνδρομές ισχύουν µόνο όταν ανανεώσουν όλα τα µέλη την ίδια ηµεροµηνία.
 5. Στις προσφορές συνδροµών δεν γίνεται πάγωµα.
 6. Oι συνδροµές είναι αυστηρά προσωπικές και δεν µεταβιβάζονται.
 7. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του τιμοκαταλόγου του.
 8. Όλα τα ραντεβού των επιμέρους τμημάτων του γυμναστηρίου κλείνονται από τη reception και μόνον. Απαγορεύεται η ακύρωση των ραντεβού σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών πριν από την προκαθορισμένη ώρα (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης χρεώνεται το ραντεβού έστω και αν το έχασε). Επίσης δεν επιτρέπονται κρατήσεις ή ραντεβού σε διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας.
 9. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας του γυμναστηρίου αλλά και των επιμέρους τμημάτων του.
 10. Δεν επιτρέπεται η χρήση του γυμναστηρίου σε άτομο το οποίο δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις με αυτό.
 11. Το γυμναστήριο δεν επιστρέφει προκαταβολή ή χρήματα σε περίπτωση που το μέλος άλλαξε γνώμη σχετικά με την συνδρομή του.
Κανονισμοί Ηθικής – Συμπεριφοράς
 1. Η συμπεριφορά και η παρουσία των μελών, πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής.
 2. Απαγορεύεται η δημιουργία θορύβων στο χώρο και η όχληση των μελών
 3. Σε περίπτωση που μέλος προκαλέσει ζημιά σε χώρους του γυμναστηρίου από απρόσεκτη ενέργειά του είναι υποχρεωμένο να αποζημιώσει το γυμναστήριο για την ζημιά αυτή.
 4. Διατηρείτε όλους τους χώρους καθαρούς. Βοηθείστε να παραµένει το περιβάλλον που γυµνάζεστε ευχάριστο.
 5. Απαγορεύεται η βίαιη φυσική ή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του γυμναστηρίου και γενικά η ανάρμοστη συμπεριφορά προς άλλα μέλη.
 6. Τα μέλη του γυμναστηρίου δεν επιτρέπεται να προσβάλλουν ή να επιτεθούν, είτε λεκτικά ή με φυσικό τρόπο, στους εργαζόμενους του γυμναστηρίου. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παραπονεθούν θα πρέπει να το κάνουν κόσμια στη reception του γυμναστηρίου όπου και θα καταγραφεί η παρατηρήσή τους. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου είναι υποχρεωμένη να απαντήσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.
Κανονισμοί Χρήσης του χώρου - Υγιεινής
 1. Ενηµερώνεστε πάντα από τον πίνακα ανακοινώσεων για τυχόν αλλαγές στο ωράριο των προγραµµάτων.
 2. Οι επισκέπτες που προσέρχονται στο γυμναστήριο μαζί με μέλη του γυμναστηρίου πρέπει να παραμένουν στο χώρο αναμονής του γυμναστηρίου στην reception εκτός και αν ζητήσουν ξενάγηση από το προσωπικό της επιχείρησης.
 3. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Γυμναστηρίου.
 4. Δεν επιτρέπεται σε κανένα χώρο το άνοιγµα ή κλείσιµο παραθύρων ή διακοπτών µε δική σας πρωτοβουλία.
 5. Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητών και ποτών (εκτός των αθλητικών ροφημάτων και νερού) στους χώρους του γυμναστηρίου.
 6. Η μεταδιδόμενη μουσική στο γυμναστήριο αποτελεί επιλογή της διεύθυνσης και μόνο του γυμναστηρίου.
 7. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και διακίνηση παράνομων ουσιών ή συμπληρωμάτων διατροφής εντός του Γυμναστηρίου.
 8. Τοποθετείτε τους δίσκους και τους αλτήρες πάντα στη θέση τους µετά το πέρας της άσκησης.
 9. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων µε γυµνά πόδια. Χρησιµοποιείτε σαγιονάρες υποχρεωτικά.
 10. Το γυµναστήριο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση ευχάριστων συνθηκών στους χώρους άσκησης. Κάτω από συνθήκες άσκησης είναι εύκολο να παρουσιαστούν περιπτώσεις δυσοσμίας λόγω της µη τήρησης των κανόνων υγιεινής σώµατος και στόµατος. Σε κάθε τέτοια περίπτωση το γυµναστήριο βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να παρέµβει µε συστάσεις ή και απομάκρυνση του ασκούμενου από τους χώρους άσκησης. Συµβουλεύουµε γενικότερα τη χρήση ήπιων αποσμητικών κατά την άσκησή σας.
 11. Σκουπίζετε τα παπούτσια σας πριν την είσοδό σας στην αίθουσα.
 12. Η χρήση των ντουλαπιών επιτρέπεται μόνο κατά την παραμονή στο Γυμναστήριο.
 13. Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική.
 14. Η χρήση αθλητικής περιβολής και αθλητικών υποδημάτων, είναι υποχρεωτική.
Κανονισμοί Ασφαλείας
 1. Δεν φυλάσσονται πολύτιμα αντικείμενα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των μελών τόσο στη reception όσο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του γυμναστηρίου. Τα μέλη του γυμναστηρίου φέρουν προσωπική ευθύνη για τη φύλαξη αυτών των αντικειμένων ενώ το γυμναστήριο προτείνει στα μέλη του να μη φέρνουν πολύτιμα αντικείμενα στο γυμναστήριο.
 2. Παρακαλούμε μην αφήνετε χρήματα ή αντικείμενα αξίας στα ντουλάπια. Κάθε μέλος με δική του ευθύνη θα πρέπει να ασφαλίζει τα προσωπικά του αντικείμενα στα ντουλάπια των αποδυτηρίων. Το κλειδί του ντουλαπιού σας είναι αυστηρά προσωπικό και δεν πρέπει να το εγκαταλείπετε. Για οποιαδήποτε απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων καµία ευθύνη δεν φέρει το γυμναστήριο.
 3. Είναι υποχρεωτική η χρήση ασφαλειών στο άκρο κάθε µπάρας ανεξάρτητα από το συνολικό βάρος που χρησιμοποιείτε.
 4. Η χρήση όλων των μηχανημάτων άθλησης του Γυμναστηρίου, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα με βάση τις υποδείξεις των υπευθύνων του γυμναστηρίου. Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα πριν χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να ρυθμίζονται μόνο από τον υπεύθυνο γυμναστή.
 5. Κατανοείτε ότι τραυματισμοί μπορούν να προκληθούν σε ένα πρόγραμμα Γυμναστικής (π.χ. θλάσεις – διαστρέμματα – κακώσεις) και αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες σε περίπτωση τραυματισμού σε άσκηση χωρίς την υπόδειξη αυτής από τον υπεύθυνο γυμναστή και χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης ή δικαστικού αγώνα.
 6. Τα μέλη πρέπει να έχουν υπόψη τους τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου, προς αποφυγή ατυχημάτων.
Επίλογος
 1. Η αγορά οποιασδήποτε συνδρομής, συνεπάγεται την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων του κανονισμού.
 2. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της εγγραφής-συνδρομής κάποιου μέλους το οποίο έχει παραβιάσει τους παραπάνω κανονισμούς, οπότε καταπίπτουν υπέρ τούτου οι καταβολές του μέλους που έχουν έως τότε πραγματοποιηθεί. Για να επέλθουν οι συνέπειες αυτές αποστέλλεται σχετικό τηλεγράφημα στο μέλος.
 3. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Που θα μας βρειτε

X-Trainer

Μιληστε μας!!!